top of page

Ny platform


Endnu en begyndelse

Så kom vi endnu engang på en ny web platform.

Jeg skal forsøge ikke at gøre dette utroligt langt og indviklet. Da vi stiftede klubben havde vi en betalings hjemmeside (dvs. den kostede penge), omkring efteråret 2014 forsøgte vi os med en gratis platform fra joomla, ideen var at spare en nogle penge (ja, tanken var god nok) og få et medlemsforum op at køre.


Men da vores webmaster Jesper, for én månedstid siden valgte at trække sig som webmaster besluttede bestyrelsen at vi endnu engang ville gå tilbage til en betalingsside, denne gang udbudt af wix. Grunden er at vi manglede en platform der var nemmere at betjene, og som hele bestyrelsen kunne redigere på.


Denne gang er tanken at vi gerne vil være flere der har adgang og viden til at kunne betjene hjemmesiden - samt at tingene er hurtigere at sætte op.

Vi er sætter stor pris på alt det arbejde både Jesper og Anders igennem det sidste års tid har lagt i den gamle hjemmeside. Vi er klar voer at det har været et krævende stykke teknisk arbejde. Vi håbet dog at med denne mindre "teknisk" krævende platform at kunne tilbyde en mere dynamisk version hvor det er lettere for os alle at bidrage med opdateringer og informationer.


Tak til Jesper og Anders for indsatsen og hjælpen. Vi håber på fortsat at kunne køre forummet videre, dog i en selvstændig version.


Håber I vil bruge lidt tid på at kigge jer omkring på den nye hjemmeside. Vi arbejder stadig på nogle få detaljer - f.eks. vores galleri. Så hold løbende øje .


God fornøjelseDet er aldrig for sent (tidligt) at komme igang. Vedligeholdelse er vejen frem

bottom of page