ARKIV

Please reload

Græted Veterantræf

April 9, 2016

 

Så er sommeren så småt på vej, og det er endnu engang blevet sæson for træf og sommeraktiviteter. Heriblandt Græsted Veterantræf d. 14-16. maj. I det følgende kan du læse mere om netop dette arrangement.

 

 

Arrangørerne fortæller;

... Igen i år får lørdagen på træffet et særlig 40'er touch. Bl.a. med ROGER BERG'S BIG BAND & Vocal trioen ROGER´s SISTERS (SE) som afslutning på dagen kl. 20.30. Kl. 17.00 optræder DAISY BELLES (UK). Få en forsmag på musikken her - 

 

 

 

 

Ingeniørforeningen IDA, afd. nordsjælland, deltager igen i år med en stand på veterantræffet. Der vil være konkurrencer for børn og barnlige sjæle og en masse andre spændende ting der appellerer til "ingeniør-genet".
Hvis du er medlem af ingeniørforeningen kan du ovenikøbet opnå en særlig rabatpakke til brug for dit træf-besøg, læs nærmere her.

 

Kom og udstil dit klenodie fra før 1976 i pinsen. Vi lover dig tre sjove dage i selskab med ligesindede nostalgi-entusiaster.
Du kommer gratis ind når du udstiller og tilmelder du dig for alle tre dage, senest 4. april, opnår du den eftertragtede træf-plakette i en flot jubilæums-version.
Ugen før træf modtager alle tilmeldte tre-dages udstillere en mail med mulighed for at købe par-tout-billetter til familien til 50% af dags-prisen.
Tilmeld dig her.

 

 


Hvornår:    
Lørdag 14. maj,
Søndag 15. maj &
Mandag 16. maj 
 
Pris:     
Voksen: kr. 100,-
Børn 6-15 år: kr. 20,-
Voksne kr. 200,-
Børn kr. 40,-
 
Åbningstid:
Lørdag:  kl. 12-22
Søndag  kl. 10-22
Mandag kl. 10-16
 
Hvor:    
Holtvej 67, 3230 Græsted
 
Hvem: 

Træffet afholdes af Græsted Veterantræf forening
Tlf. 4839 1340

 

 

Please reload

1/10
Please reload

UDVALGTE ARTIKLER

ONLINE SAABKLUB

Vis mere

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet.