top of page

Græted Veterantræf

Så er sommeren så småt på vej, og det er endnu engang blevet sæson for træf og sommeraktiviteter. Heriblandt Græsted Veterantræf d. 14-16. maj. I det følgende kan du læse mere om netop dette arrangement.

Arrangørerne fortæller;

... Igen i år får lørdagen på træffet et særlig 40'er touch. Bl.a. med ROGER BERG'S BIG BAND & Vocal trioen ROGER´s SISTERS (SE) som afslutning på dagen kl. 20.30. Kl. 17.00 optræder DAISY BELLES (UK). Få en forsmag på musikken her -

Ingeniørforeningen IDA, afd. nordsjælland, deltager igen i år med en stand på veterantræffet. Der vil være konkurrencer for børn og barnlige sjæle og en masse andre spændende ting der appellerer til "ingeniør-genet". Hvis du er medlem af ingeniørforeningen kan du ovenikøbet opnå en særlig rabatpakke til brug for dit træf-besøg, læs nærmere her.

Kom og udstil dit klenodie fra før 1976 i pinsen. Vi lover dig tre sjove dage i selskab med ligesindede nostalgi-entusiaster. Du kommer gratis ind når du udstiller og tilmelder du dig for alle tre dage, senest 4. april, opnår du den eftertragtede træf-plakette i en flot jubilæums-version. Ugen før træf modtager alle tilmeldte tre-dages udstillere en mail med mulighed for at købe par-tout-billetter til familien til 50% af dags-prisen. Tilmeld dig her.

Hvornår: Lørdag 14. maj, Søndag 15. maj & Mandag 16. maj Pris: Voksen: kr. 100,- Børn 6-15 år: kr. 20,- Voksne kr. 200,- Børn kr. 40,- Åbningstid: Lørdag: kl. 12-22 Søndag kl. 10-22 Mandag kl. 10-16 Hvor: Holtvej 67, 3230 Græsted Hvem:

Træffet afholdes af Græsted Veterantræf forening Tlf. 4839 1340

bottom of page