ARKIV

Please reload

Hvad skal I på grundlovsdag?

April 26, 2016

Se billedet og meget mere på MhS' facebook side her. 

 

SaabAsyl bestyrelsen har idag modtaget post fra MhS. I forbindelse med afholdelsen af den Motorhistoriske køredag d. 5. juni, grundlovsdag. MhS efterspørger info ang. arrangementer på den pågældende dag. Umiddelbart har vi ikke noget arrangeret i bestyrelsen, men hvis I som medlemmer kender til eller planlægger at afholde noget må I meget gerne kontakte os i SaabAsyl bestyrelsen så formidler vi det videre til MhS.

 

Mvh Tine

 

Herunder kan den samlede besked fra MhS læses;

____________________________________________________


Kære medlemsklubber i Motorhistorisk Samråd,

 

Inden for den nærmeste fremtid vil vi, traditionen tro, informere om den Motorhistoriske Køredag, der finder sted over hele landet den 5. juni på grundlovsdag.

 

Vi skal derfor hermed bede klubberne om at melde tilbage til sekretariatet, med oplysninger om hvilke arrangementer der afholdes i jeres klub på den dag, så vi kan samle det i en oversigt.

 

Er I selv værter ved et arrangement den dag, så må i gerne sende oplysninger om tid og sted for begivenheden. Vi vil også meget gerne vide om arrangementet er åbent for andre end klubbens medlemmer. Hvis det er et åbent arrangement, så må I også gerne oplyse om eventuel tilmelding, hvis der er en sådan.

 

Er jeres klub ikke selv vært ved et arrangement, så kunne det være rigtig godt at vide om i arrangerer ture til nogle af de andre arrangementer rundt om i landet.

 

Vi ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt, og helst inden fredag den 13. maj

 

 

Med venlig hilsen

 

Johnny B. Rasmussen

Sekretariatsleder

Please reload

1/10
Please reload

UDVALGTE ARTIKLER

ONLINE SAABKLUB

Vis mere

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet.