ONLINE SAABKLUB

Vis mere

AutoAnders & Co. - Sommertræf 2016

AutoAnders & Co. Sommertræf 2016 Lørdag den 18. juni

Dagens program: 10.00 Velkommen og morgen bord 12.00 Grillen tændes, vi smider lidt godt på til frokosten 16.00 Træffet slutter. Auto Anders vil tilbyde rabat på udvalgte reservedele og servicekits Kom og se: Saab 96 årgang 1962 Sport (tidligere fabrikstävlings bil) Saab 93 årgang 1956 (unik og aldrig renoveret bil) Saab 99 årgang 1982 (historisk motorsport projekt) Saab 95 årgang 1962 Samt meget mere…. Gode tilbud hele dagen! 10% rabat på værkstedsarbejde bestilt på dagen. 15% rabat på reservedele i forbindelse med bestilt værkstedsarbejde. 15% rabat ved køb af original reservedele på dagen. Brugte reservedele til salg fra vores lager. Det vil være mulighed for bagagerumssalg af egne reservedele. Adresse: Krogenlundvej 4 3540 Lynge

Læs mere på facebook

UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.