ARKIV

Please reload

Reservedele, råd eller reparation

Vi får med jævnemellemrum henvendelser fra medlemmer og andre saab-entusiaster, der efterspørger specifikke reservedele eller hjælp til problemløsning.

Og alt afhængig af hvor I landet man er bosat, kontakter vi i bestyrelsen gerne klubnetværket og forsøger at henvise dig til nærmeste reservedelsforhandler eller privatperson, som vi ved kan være behjælpelig med det der efterspørges. 

 

 

Vi kender det alle sammen - det er så træls at stå og mangle den der specifikke reservedel, eller bare en helt ny Saab.. 

 

 

 

Heldigvis er vi i SaabAsyl så priviligeret at have sponsorer bag os, som er med til at gøre det hele muligt. Sponsorerne er ligesindende saab-entusiaster, der gennem årevis har indsamlet viden og know-how om de gamle såvel som de nyeste SAAB'er.

 

Så hvis du søger reservedele, råd eller reparation så tjek vores nye "sponsorer-side" ud. Vi lover dig at du er i gode hænder.

 

På siden kan du finde kontaktoplysninger, se et lille udvalg af billeder og læse nærmere om de forskellige værksteder. 

 

Vi er klar over at SaabAsyls medlemmer og online-følgere er bosat lige fra sverige til nord-jylland, og derfor er vi også glade for at kunne henvise til værksteder på Sjælland, Fyn og Jylland.

Læs mere her

 

 

 

Please reload

1/10
Please reload

UDVALGTE ARTIKLER

ONLINE SAABKLUB

Vis mere

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet.