top of page

Reservedele, råd eller reparation

Vi får med jævnemellemrum henvendelser fra medlemmer og andre saab-entusiaster, der efterspørger specifikke reservedele eller hjælp til problemløsning.

Og alt afhængig af hvor I landet man er bosat, kontakter vi i bestyrelsen gerne klubnetværket og forsøger at henvise dig til nærmeste reservedelsforhandler eller privatperson, som vi ved kan være behjælpelig med det der efterspørges.Vi kender det alle sammen - det er så træls at stå og mangle den der specifikke reservedel, eller bare en helt ny Saab..
Heldigvis er vi i SaabAsyl så priviligeret at have sponsorer bag os, som er med til at gøre det hele muligt. Sponsorerne er ligesindende saab-entusiaster, der gennem årevis har indsamlet viden og know-how om de gamle såvel som de nyeste SAAB'er.


Så hvis du søger reservedele, råd eller reparation så tjek vores nye "sponsorer-side" ud. Vi lover dig at du er i gode hænder.


På siden kan du finde kontaktoplysninger, se et lille udvalg af billeder og læse nærmere om de forskellige værksteder.


Vi er klar over at SaabAsyls medlemmer og online-følgere er bosat lige fra sverige til nord-jylland, og derfor er vi også glade for at kunne henvise til værksteder på Sjælland, Fyn og Jylland. Læs mere her


bottom of page