ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Reservedele, råd eller reparation

Vi får med jævnemellemrum henvendelser fra medlemmer og andre saab-entusiaster, der efterspørger specifikke reservedele eller hjælp til problemløsning.

Og alt afhængig af hvor I landet man er bosat, kontakter vi i bestyrelsen gerne klubnetværket og forsøger at henvise dig til nærmeste reservedelsforhandler eller privatperson, som vi ved kan være behjælpelig med det der efterspørges.Vi kender det alle sammen - det er så træls at stå og mangle den der specifikke reservedel, eller bare en helt ny Saab..
Heldigvis er vi i SaabAsyl så priviligeret at have sponsorer bag os, som er med til at gøre det hele muligt. Sponsorerne er ligesindende saab-entusiaster, der gennem årevis har indsamlet viden og know-how om de gamle såvel som de nyeste SAAB'er.


Så hvis du søger reservedele, råd eller reparation så tjek vores nye "sponsorer-side" ud. Vi lover dig at du er i gode hænder.


På siden kan du finde kontaktoplysninger, se et lille udvalg af billeder og læse nærmere om de forskellige værksteder.


Vi er klar over at SaabAsyls medlemmer og online-følgere er bosat lige fra sverige til nord-jylland, og derfor er vi også glade for at kunne henvise til værksteder på Sjælland, Fyn og Jylland. Læs mere her


UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.