ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Nyt fra NEVS - Nyt brand, nye tider

I dag modtog SaabAsyl følgende besked fra NEVS teamet. Og selvom at vi godt er klar over at flere af jer sikkert har hørt det via andre kanaler - facebook, saabsunited.com eller lignende, så synes vi alligevel at I skal have præcis den samme info som vi modtog direkte i vores mailbox.

"Dear members of Danish Saab Club, exciting things are happening at NEVS.

Today is an important day for us, marking a new beginning for our company, and paving a new path to take us into the future. Although it’s a new chapter, the story started long ago. We are taking our long-standing legacy of innovation and design with us as we set off towards new challenges. From today onwards, we are NEVS – both on a company and product level.

With that comes a new logo, a new look and a reinstated commitment to, and focus on, electric vehicles and mobility solutions. We recognize and greatly appreciate your long-standing dedication to the Saab car brand and anticipate that you may have some further questions following our press announcement from earlier this morning, Read more here.


We’d love to answer them, tell you more about how we got to where we are now, and share some more details about our future moves. You may contact us via contact information below or contact form on our new website nevs.com.


Best regards, NEVS team E-mail: info@nevs.com Phone: +46 520-850 00

Email info@nevs.comDu kan læses mere her

UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.