ONLINE SAABKLUB

Vis mere

SaabsUnited i nye hænder

Hjemmesider kræver næsten lige så meget opmærksomhed og vedligeholdelse som gamle biler. Og måske er det netop derfor at den anerkendte og veletablerede engelske Saab platform 'SaabsUnited.com' nu skifter til svenske-klub-hænder.


Sidst i Maj blev det i hvertfald offentliggjort at den svenske Saab klub (se klub hjemmeside her), nu står for den daglige drift og vedligeholdelse af 'SaabsUnited'.

I den forbindelse håber man på at holde status quo, men også at optimere og videreudvikle på den allerede veletablerede platform.

læs mere her.


Den 30. juni skriver den svenske saabklub således på den nye platform;

"If you are reading this, then you are visiting SaabsUnited.com in the server environment of Svenska Saabklubben. The whole website, with 5 728 posts, 10 702 users and 66 600 comments have now been moved. If you aren’t logged in already, you should be able to login as usual with the login form in the sidebar."


Heruodver efterspørger den svenske saabklub bidrag og har i den forbindelse lavet et lille opslag om hvordan den enkelte saabentusiast kan bidrage med billeder osv. Læs mere herUDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.