ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Konstruktivt møde med Færdselsstyrelsen

Nyt fra Motorhistorisk Samråd

ved Jørgen Kjær


Til medlemsklubberne i Motorhistorisk Samråd.

Bestyrelsen for Motorhistorisk Samråd ønsker et højt informationsniveau for medlemsklubberne med flere. Det har vi hidtil søgt at holde gennem blandt andet 4 årlige uddybende nyhedsbreve til alle medlemsklubber, gennem vores hjemmeside og Facebook samt et månedligt nyhedsbrev i klassikermagasinet VeteranPosten.Fremover vil vi også sende det månedlige nyhedsbrev, der bringes i VeteranPosten, til alle medlemsklubberne, der frit kan anvende det i klubblade, på hjemmeside eller Facebook.Nyhedsbrevene bliver sendt til de to kontaktpersoner der i dag står i vores kontaktdatabase. Har klubben et ønske om at jeres redaktør også kommer på listen over modtagere, bedes man sende navn og mailadresse til sekretariatet. Vi håber at dette vil være med til at opdatere medlemsklubberne om de mange aktiviteter og tiltag, som Motorhistorisk Samråd beskæftiger sig med. Det første af denne nye type nyhedsbrev til medlemsklubberne står her under.


Med venlig hilsen

Jørgen Kjær

Motorhistorisk Samråd


Læs resten af nyhedsbrevet fra MhS på linket her.


UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.