top of page

Bestyrelsesmøde resumé 12. feb. '18

Årets første bestyrelsesmøde

Efter aftale blev der afholdt møde mandag aften kl. 20 via skype som sædvanlig.

Klubben har igen klistermærker (som annonceret på facebook i december månede) og Cecilia har nu modtaget dem via GLS.

Cecilia vil kontakte de medlemmer der allerede har udtrykt ønske om at få tilsendt mærker. De aftaler nærmere ang. pris, forsendelse og porto.

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte klubben her.

Regnskabet for 2017 er sendt til gennemgang og vi afventer godkendelse.

Ang. kontingent for 2018, har vi ventet på at klubben kunne tilbyde betaling via MobilePay. Når vi er en forening/virksomhed der gerne vil benytte MobilePay hedder det i stedet MyShop og klubben betaler et mindre gebyr pr. overførelse. Men det har været i både kasseren og medlemmernes interesse at gøre overførelser og betalinger til klubben nemmere og hurtige. Og for vores kasserer, Cecilia, har det især været et spørgsmål om grundighed. Klubben tager stadig imod kontanter, men det er helt klart at foretrække når folk har mulighed for at benytte direkte overførelser.

Vi havde håbet oprettelsen af MyShop(MobilePay) gik hurtigere end det har gjort. Men vi er rigtige glade for nu at kunne sige at det burde virke når vinterferien er omme. Vi sender derfor kontingent opkrævning ud i begyndelsen af næste uge.

Jeg er i dag blevet gjort opmærksom på at ét medlem ikke har modtaget vores julebrev/nyhedsbrev d. 21. december. Det er rigtig synd hvis man er gået glip af den årlige julehilsen, og I bedes altså lige kontakte bestyrelsen hvis den af en eller anden grund ikke er kommet frem til jeres indbakke.

Tradition tro plejer vi at ligge det på hjemmesiden - og det gør vi selvfølgelig også denne gang, men hvis der skulle være regnskaber eller andre klub-følsomme oplysninger er disse som regel i med i den online version.

Sommertræf 2018 er faldet således på plads at Hans, Helle og Lars-teamet fra Nordjylland arrangerer træf 2018. Sommertræf i år bliver altså i Danmark, nærmere bestemt Jylland. Præcis lokation kommer når de praktiske detaljer er på plads. Sommertræf 2019 bliver tilgengæld i Sverige, Vimmerby. Og vi glæder os allerede til begge dele.

Fortsat god aften derude,

Mvh Tine

På vegne af SaabAsyl bestyrelsen

bottom of page