top of page

ONLINE SAABKLUB

press to zoom

De Profesionelle

Vi er så priviligeret at have sponsorer bag os, som er med til at gøre det hele muligt. Sponsorerne er ligesindende saab-entusiaster, der gennem årevis har indsamlet viden og know-how om de gamle såvel som de nyeste SAAB'er.

 

Så hvis du søger reservedele, råd eller reparation så se vores sponsorer herunder.

 

Auto Anders

AutoAnders har startet eget værksted i foråret 2002 efter at have arbejdet som udlært mekaniker i mere end 20 år. Gennem årene har Anders tilegnet sig et indgående kendskab til alle bilmærker, og især til SAAB.

Verninge Auto

Verninge Auto har stor erfaring med Saab samt stor kendskab til alle typer af brugte Saab modeller og hvad der kan være galt med dem. Verninge Auto er samtidig også miljøgodkendt autoophugger.

Eriks Auto

Saab Eriks Auto i Thisted tilbyder reparation af alle årgange SAAB på eget værksted. Erik har +39 års erfaring, samt alt i nye og brugte reservedele.

Sonax

Let anvendelse og optimal resultat har høj prioritet hos SONAX - for det er vel sådan at resultatet er lønnen for indsatsen. Netop derfor har SONAX det mål at være blandt de førende på markedet. Forskning og produktudvikling er derfor en vedvarende, højtprioriteret proces. 

SONAX har gennem mere end 60 år deltaget i utallige tests med gode resultater, når motorpressen har sat fokus på bilpleje.

 

Please reload

eriks auto rigtig.jpg

Eriks Auto

Saab Eriks Auto i Thisted tilbyder reparation af alle årgange SAAB på eget værksted. Erik har +39 års erfaring, samt alt i nye og brugte reservedele.

Verninge annonce16.jpg

VERNINGE AUTO

Verninge Auto har stor erfaring med Saab samt stor kendskab til alle typer af brugte Saab modeller og hvad der kan være galt med dem. Verninge Auto er samtidig også miljøgodkendt autoophugger.

sonax252x252pix (2).jpg

Sonax

Let anvendelse og optimal resultat har høj prioritet hos SONAX - for det er vel sådan at resultatet er lønnen for indsatsen. Netop derfor har SONAX det mål at være blandt de førende på markedet. Forskning og produktudvikling er derfor en vedvarende, højtprioriteret proces. 

SONAX har gennem mere end 60 år deltaget i utallige tests med gode resultater, når motorpressen har sat fokus på bilpleje.

AutoAnders.jpg

Auto Anders

AutoAnders har startet eget værksted i foråret 2002 efter at have arbejdet som udlært mekaniker i mere end 20 år. Gennem årene har Anders tilegnet sig et indgående kendskab til alle bilmærker, og især til SAAB.

bottom of page