SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter.

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet.

Klubben's formål

FÆLLESSKAB

VIDENSDELING

NETVÆRK

Saabasyl samler entusiaster på tværs af modeller, årgange, geografiske grænser, med omdrejningspunkt i den fælles interesse for SAAB.

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter.

Derudover giver medlemsskabet mulighed for  tilknytning til en dansk veteranklub i forbindelse med veteranforsikring.

Som medlem i klubben får du adgang til et netværk af andre ligesindede SAAB entusiaster, forhandlere og formidlere.

Herudover får du som medlem også tilsendt 4-5 årlige SaabAsyl nyhedsbreve.

Hver sommer afholdes det årlige sommertræf. I den forbindelse afholder vi også årets generalforsamling.

Endvidere giver medlemskabet selvfølgelig adgang til de årlige internationale træf og andre SAAB-relaterede arrangementer.

SaabAsyl

SaabAsyl er en klub som udspringer af et ønske om en hurtig, let tilgængelig og frisk platform for medlemmer med interesse i SAAB.

MOTIVATION

Vi var en gruppe af SAAB-entusiaster der gerne ville mødes årligt til træf og samtidig have muligheden for at vedligeholde vores

saab-netværk løbende.

IDEEN

Ideen er at forsøge os med en helt ny
tilgang. Vi har skåret den tunge blad udgift og redaktionsopgave fra.

Ideen udspringer af et ønske om en hurtig og let tilgengængelig platform for folk med en interesse i Saab.

Lidt firkantet kan man sige at tanken er at det er medlemmerne der skaber klubbens rammer i kraft af de krav og input de giver til klubbens bestyrelse

VISION

Visionen er danmarks første webbaseret saab-klub, med jævne online opdateringer,  landets absolut laveste kontingent & let adgang til netværk, viden,
fællesskab og guldkorn.