top of page

Verninge AutoVerninge Auto er specialister i Saab Service og salg til private og erhvervskunder.

Verninge auto ejes og drives af Kim Støttrup Pedersened. Kim fortæller at ifølge den nye EU-lov, der blev indført pr. 1. januar 2003, kan man frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn - også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få foretaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien.

Som autoriseret Hella Service Partner værksted, tilbyder Verninge auto professionel udførelse af alle former for service og reparationer på både nye og brugte biler. De har speciale i Saab - Service, motorer, gearkasser og brugte dele.

Ved Verninge Auto arbejder de altid ud fra nøgleordene kvalitet og tillid. Således at kunden kan stole på, at bilen får det korrekte tilsyn, da dette er afgørende.

Herudover har de stor erfaring med Saab og en stor kendskab til alle typer af brugte Saab modeller og hvad der kan være galt med dem. I tillæg hertil er Verninge Auto også samtidig miljøgodkendt autoophugger.


Herunder, Kim iblandt et lille uddrag af Verninge Autos mange ældre Saab'er. Her kan du være sikker på at finde lidt af hvert og et bredt udvalg af gode reservedele.

Du finder Verninge Auto på Odensevej 40, 5690 Tommerup . Deres telefonnr er 64 75 25 35 og e-mail: verningeauto@gmail.com. Du kan også finde Verninge Auto på facebook her eller besøge deres hjemmeside her.


bottom of page