top of page

Auto Anders


Auto Anders fortæller;

Jeg har startet mit eget værksted i foråret 2002 efter at have arbejdet som udlært mekaniker i mere end 20 år. Gennem årene har jeg fået et indgående kendskab til alle bilmærker, og især til Saab, da jeg har været alle årene på et autoriseret Saab værksted.

Saab er stadig et af de bilmærker, jeg holder mest af at arbejde med. Derfor har jeg det nyeste testudstyr til Saab, så jeg kan yde den bedste service til mine Saab kunder. I 2014 er jeg blevet autoriseret serviceværksted for Saab
Ja, jeg ved det. Lynge ligger lidt lagt ude….. specielt når man skal aflevere sin bil.

Jeg har derfor investeret i nogle biler, så du som kunde hos mig kan leje en bil, mens jeg ordner din bil. Du får bilen, når du afleverer din bil, og du afleverer den igen, når du henter din egen.

Det betyder, at du kan aflevere din bil hos mig og stadig køre til arbejde, hvis du har behov for det. Du kan enten aflevere din bil om morgenen og køre videre på arbejde eller sætte den om eftermiddagen dagen før og køre videre hjemad. Det sidste har den fordel, at vi kan gå i gang med din bil tidligt om morgenen.


AutoAnders.dk v/ Anders Lund Pedersen CVR. 14 09 49 03 Hillerødvej 9, 3540 Lynge Telf: 48 18 92 39, træffes mellem 8 og 16, fredag mellem 8 og 15


Du kan også besøge AutoAnders på facebook herbottom of page