top of page

Den altid funktionelle SAAB


Det er altid lidt opsigtsvækkende når min generation af bilejere vælger den billige KIA fra til fordel for en ældre SAAB model. Når de så i tillæg hertil vælger at smide en kajak på taget og dele billederne af deres fine årgang samt kajak på facebook - så lægger man altså mærke til det.


Jeg kontaktede derfor den SAAB/Kajak-galde ejer Sigurd Ildversen, for at høre nærmere. Jeg var selvfølgelig nysgerrig. Lå der mon en historie bag billedet?


Sigurd fotæller; "Kajakken har jeg næsten lige købt på kajakauktion til den nette sum af 375,- kr. Når kajaklubber holder standerhejsning sælger de ofte ud af de gamle kajakker... Der var kun mødt tre op til denne auktion så jeg var lidt heldig der. Her (på billederne) var kajakken stadig på taget efter en tur i kanalerne omkring København


Da jeg spørger Sigurd om bil model og årgang fortæller han at; Model/Årgang: Saab 96 v4 1970 med 1.5 l og Weber (Polski) register karburator.

- Tak fordi du delte dine fine billeder med os Sigurd. Vi håber at se mere igen en anden god gang.

bottom of page