ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Eriks Auto Thisted


Eriks Auto er beliggende i det nordlige jylland, nærmere betegnet Thisted. Ved SaabAsyls stiftelse var Erik en af de mennesker der troligt kom kørende den gode tur fra det nord jyske til Odense. Eriks Auto ejes som navnet antyder af Erik, også kednt som Saab Erik.

Erik er en af branchens garvede SAAB-entusiaster. Han har mere end 39 års erfaring indenfor SAAB-reparations faget og kan klare alle årgange af SAAB på eget værksted.


Hvis du mangler en reservedel eller lignende er Erik aldrig længere væk end et telefonopkald. Og hvis du har muligheden er Eriks værksted absolut et besøg værd. Her finder du opbevaret guld fra alle tidsperioder og du kan være sikker på ikke at gå tomhændet hjem.

Herunder ses Erik med et udvalg af SAAB'er.

Til SaabAsyl stiftende generalforsamling - Erik medbragte dagens kage.


Herudover kan du finde Erik på facebook, hvor han blandt andet fortæller lidt om hans foretagende via video. Klik på billedet for at se mere.

Eriks Auto findes på adressen Brundvej 112, Thisted. Værkstedet kan kontaktes på telefon nummer 2049 2698 eller 9791 1001. Du er også meget velkommen til at kontakte Erik pr. mail; saaberik@mail.dk eller finde ham på facebook her.


UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.