ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Ny sponsor - Erfaren bilplejeproducent

Som mange af jer allerede er bekendt med, har den anerkendte bilplejeproducent - Sonax, sagt ja til et samarbejde med vores lille klub. Og vi er ærlig talt ret begejstret for at have Sonax med som sponsor. Ved vores årlige sommertræf var der i år ligeledes stor tilfredshed, da der blev udloddet klassiske plejeprobukter, i forbindelse med klub-lotteriet.


Lidt om virksomheden -

Gode ideer er fundamentet for et firma og menneskene er afgørende for successen. Da Franz Hoffmann startede sin virksomhed i 1905 og begyndte at udvinde Silitin, havde han ingen ide om i hvor stort omfang dette produkt kunne anvendes.


I dag anvendes sillitin som råmateriale indenfor gummi- , kunststof- ,lak- og polermiddelindustrien. Franz Hoffmanns pionerarbejde førte også frem til handelsnavnene SONAX, Sillitin og til nye servicesystemer som SONAX Car Maintenance System.

Således beskrives ideen bag virksomheden på deres egen hjemmeside. Du kan læse resten af historien her og se flere af Sonax's produkter.


Hvis du ikke allerede er bekendt med Sonax's bilplejeprodukter kan du også springe den teksttunge del over og istedet se videoen herunder.


UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.