ONLINE SAABKLUB

Vis mere

Update vedr. Int. 2020

Kære medlemmer, I får lige en lille nyheds opdatering vedrørende Int. 2020. Internationalt træf, som i år blev afholdt i Sverige, forløb godt. Der blev afholdt chairmans meeting søndag. Og som jeg har fået det fortalt, fremlagde SKD en flot plan for arrangementet og fik dermed også tilladelse til at stå for afholdelsen af Int. i 2020.

Herudover kan vi kort tilføje, at der ligeledes har været afholdt generalforsamling i SKD, og at der er kommet en ny formand til rattet. Vi har haft en god dialog med tidligere formand Ole Bendtsen omkring planlægning af 2020 og glæder os til at fortsætte samarbejdet med den nye bestyrelse. God søndag derud, VH Tine

UDVALGTE ARTIKLER

ARKIV

Vi tilbyder vores medlemmer et netværk af ligesindede entusiaster, adgang til SAAB viden, assistance og aktiviteter. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

I er meget velkomne til at kontakte os ang. medlemsskab, arrangementer eller andet. 

SaabAsyls formål er at samle SAAB-interesserede på tværs af landet og på tværs af generationerne - uanset SAAB model, i en ny webbaseret klub.